Dòng Nội dung
1
Culinaray Taste consumer behaviour in the international restauranht sector / Donald Sloan

189 tr.
Donald Sloan
Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
2
English for the hotel and catering industry : Student is book / Trish stott, Rod Revell

111 tr. ; 28 cm
Trish stott
Đầu mục:2 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
3
Giao tiếp tiếng Anh dành cho du khách và hướng dẫn viên du lịch / Quang Minh
H. : Hà Nội, 2006
114 tr. ; 21 cm
Quang Minh
Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1)
4
The chefs compendium of professional recpes / Jonh fuller

401 tr. ; 21 cm
Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Tourism impacts planning and management

195 tr. ; 28 cm
Peter Mason
Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)